Det blir servert en herlig varm julebordbuffet etterfulgt av et fristende dessertbord.
Alle buffeter er merket med allergener. Ved særlige tilfeller gi gjerne beskjed i forkant. Det er alltid en kokk tilstede som kan svare på ytterlige spørsmål ved buffetområdet.
Varm julebordsbuffet
Det er bare å se frem til varm og god julemat som inkluderer:
– Ribbe & pinnekjøtt
– Kalkunbryst & svinenakke
– Laks
– Julepølser & medisterkaker
– Kokte & fløtegratinerte poteter
– Julesaus & pinnefett
– Rødkål & kålrabistappe
Dessertbuffet
Nytraktet kaffe og et herlig dessertbord som bl.a. inneholder:
– Multekrem og riskrem
– Karamellpudding og sjokoladepudding
– Fromasj, mousse og gele
– Diverse småbakst
– Frukt
I tillegg til aperitiff får de med VIP-billetter også enkel snacks/tapas servert på bordet under VIP-sekvensen.
Drikke & bonger
Noen uker før arrangement vil hotellet ringe for å ta drikkebestilling. Du bestiller da det antall flasker øl, vin og mineralvann som vil stå klart på bordet deres ved ankomst.
Det blir også anledning til å forhåndsbestille bonger som vil ligge klar på hotellet ved ankomst.